Întrebări Frecvente

Întrebări Frecvente

LIVRARE

 • Unde este comanda mea?

  După ce ați plasat comanda personalizată, echipa noastră începe imediat producția. În cazul în care nu ați primit încă un e-mail sau sms cu informațiile de urmărire a comenzii, înseamnă că comanda este încă în producția noastră. Dacă ați primit un e-mail cu informații de urmărire a comenzii, vă rugăm să accesați linkul primit pentru a vedea locația coletului.

  Dacă ai nevoie de informații suplimentare trimite-ne un email la info@sosetele.ro. Te rugăm sa incluzi și numele tău sau numărul comenzii.

 • Cât durează pana primesc produsul?

  Toate comenzile nepersonalizate se livrează a doua zi.

  Toate șosetele personalizate sunt produse și livrate in 3 zile lucrătoare.
  Toate  pernele personalizate sunt produse și livrate in 3 zile lucrătoare..
  Toate  tricourile  personalizate  sunt produse și livrate in 5 zile lucrătoare..

  După ce comanda este produsă se livrează conform planului de livrare ales.
  Timpul de livrare aproximativ pentru livrare standard durează 3-7 zile. Asta nu include timpul destinat producției.
  Timpul de livrare aproximativ pentru livrare rapidă durează 1-2 zile. Asta nu include timpul destinat producției

  Pentru un timp de livrare mai rapid, vă sugerăm să selectați cardul de credit sau plata paypal la plată.

 • Pot urmări pachetul meu?

  Desigur! Când pachetul dumneavoastră este predat la curier, veți primi un e-mail sau un sms cu un număr de urmărire.

 • Care este politica de returnare?

  Vrem să ne asigurăm că sunteți complet mulțumit de achiziție.

  Produse nepersonalizate
  Pentru produsele nepersonalizate oferim 14 zile politică de rambursare. Trimiteți-ne un e-mail la INFO@SOSETELE.RO și veți primiți instrucțiuni pentru returnare.

  Produse personalizate
  Pentru produsele personalizate nu putem oferi o politică standard de rambursare. Dacă dintr-un anumit motiv nu vă place produsul personalizat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la INFO@SOSETELE.RO și vom face tot ce putem pentru a remedia situația.

 • Pot plăti pentru a primi comanda mai repede?

  Puteți selecta comanda prioritară la plată pentru a omite coada de producție. Expediem comenzi prioritare în 1-2 zile.

  Puteți accelera expedierea alegând transportul expres la plată.

 • Îmi pot schimba adresa de expediere?

  În cazul în care comanda nu a fost încă expediată, putem schimba adresa de expediere. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la INFO@SOSETELE.RO cat mai curând. 

PLĂȚI

 • Ce tipuri de plăți acceptați?

  Toate cardurile de credit / debit principale, Paypal și plata ramburs.

 • Oferiți reduceri la comenzi mari?

  Absolut. Reducerile en gros încep de la peste 10 perechi. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

 • Pot anula comanda?

  Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cât mai curând posibil.

  Comenzi nepersonalizate

  Pot fi anulate în orice moment fără întrebări.

  Comenzi personalizate

  Anularea comenzii nu mai este posibilă.

 • Pot cumpăra ca si companie?

  Absolut, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la INFO@SOSETELE.RO pentru a vă elibera o factură pe companie.

FOTOGRAFII

 • Trebuie să-mi decupez propria imagine?

  Nu 🙂 Avem o echipă de designeri grafici cu experiență care vă vor decupa imaginea.

 • Ce fel de fotografie este acceptată?

  Cu cât fotografia este mai bună, cu atât va fi mai bun rezultatul final. Încercați să găsiți fotografii de înaltă calitate - realizate cu telefoane sau camere foto moderne.

  Fotografii pentru șosete
  Încercați să găsiți o fotografie care să aibă luminozitate naturală bună și unde fața este completă (inclusiv urechile) si este vizibilă fără obstacole. Cel mai bine este să faceți o fotografie de la nivelul ochilor din față sau din profil.

  Fotografii pentru perne
  Încercați să găsiți o fotografie care să aibă o luminozitate naturală bună și unde animalul de companie se vede complet (inclusiv urechile) si este vizibil fără obstacole. Cel mai bine este să țineți animalul de companie așezat și să faceți fotografia de la nivelul ochilor animalului de companie. 

 • Pot vedea o previzualizare înainte de producție?

  Pentru a menține producția rapidă și timpii de livrare corecti nu vă putem trimite o previzualizare înainte de producție.

  În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul primit, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vom face tot ce putem pentru a remedia situația!

  Dacă aveți dorințe speciale cu privire la fotografii, vă rugăm să informați echipa în notele de comandă la checkout. Nu garantăm că vă putem respecta dorințele, dar vom face tot posibilul.

 • Animalul / persoana poartă un accesoriu. Îl puteți include?

  Desigur! Vă rugăm să lăsați o notă la plasarea comenzii, iar echipa noastră de designeri se va asigura că vă imprimă fotografia cu accesoriile incluse.

 • Pot imprima mai mult de o față pe o pereche de șosete?

  Desigur! Puteți imprima până la 3 fețe unice pe o pereche de șosete. Selectați opțiunea din pagina produsului. Vă rugăm să rețineți că fiecare față în plus are o mică taxă suplimentară.

  Pentru șosete cu 1 singură față, puteți încărca 1 fotografie. În cazul în care fotografia include mai multe fețe, vă rugăm să specificați pe care ați dori să o imprimați în notele de comandă.

  Pentru șosete cu 2 fețe distincte puteți încărca 1 sau 2 fotografii. Dacă încărcați 1 fotografie, vă rugăm să vă asigurați că aveti ambele fețe. În cazul în care fotografiile includ mai mult de 2 fețe, vă rugăm să specificați pe care ați dori să le imprimați în notele de comandă.

  Pentru șosete cu 3 fețe distincte puteți încărca 1, 2 sau 3 fotografii. Dacă încărcați 1 sau 2 fotografii, vă rugăm să vă asigurați că aveti toate cele 3 fețe. În cazul în care fotografiile includ mai mult de 3 fețe, vă rugăm să specificați pe care ați dori să le imprimați în notele de comandă. 

  Imprimarea șosetelor cu mai mult de 3 fețe nu este posibilă.

 • Pot imprima mai mult de un animal de companie pe o pernă?

  Puteți comanda perna doar cu 1 animal de companie. În cazul în care încărcați o fotografie cu 2 animale de companie, vă rugăm să specificați în notele de comandă pe care ați dori să îl imprimați. 

 • Pot imprima orice?

  Sigur, puteți imprima orice animal de companie, persoană sau siglă atâta timp cât aveți drepturile de autor pentru a face acest lucru. Suntem mai mult decât fericiți să imprimăm fotografii ale propriilor animale de companie sau ale prietenilor. Dacă încărcați o fotografie a unei persoane celebre sau un logo celebru, ar trebui să aveți permisiunea proprietarului de a face acest lucru.

  Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în comandă avem o fotografie pentru care nu aveți permisiunea de imprimare.

 • Pot imprima orice animal?

  Sigur, putem imprima practic orice animal existent. 🙂

 • Pot să îmi schimb fotografia?

  Trimiteți-ne un e-mail cât mai repede posibil. Dacă ne trimiteți un e-mail în primele două ore când comanda nu a fost încă produsă și vă putem schimba fotografia sau chiar produsul.

ȘOSETE PERSONALIZATE

 • Sunt între două mărimi. Pe care ar trebui să le comand?

  Dacă sunteți între două mărimi, vă recomandăm să comandați o mărime mai mică. Șosetele noastre sunt extrem de elastice 🙂 

  Mărimile șosetelor sunt:
  S 35-38
  M 39-42
  L 43-46

 • Aveți mărimi XL sau XS?

  În acest moment, din păcate, nu avem alte mărimi.

  Deși nu putem garanta o potrivire perfectă, unii clienți cu mărimea de până la 47,5 consideră că mărimea L se potrivește bine.

 • Cum ingrijim șosetele?

  Șosetele sunt făcute să dureze. Vă recomandăm să le spălați întoarse pe dos în mașina de spălat la 40°C. După aceea uscați-le la aer. Nu le călcați.

 • Din ce material sunt făcute șosetele?

  Șosetele noastre oferă o senzație premium asemănătoare bumbacului. Conținutul total este: 70% poliester, 27% bumbac, 3% elastan

  La interior, materialul principal folosit este bumbacul, ceea ce asigură că picioarele tale vor fi fericite toată ziua 🙂 La exterior, materialul principal folosit este poliesterul, ceea ce asigură că imprimeul personalizat va rămâne pe șosete pentru o perioadă lungă de timp.

 • Doresc un design personalizat.

  În acest moment, cantitatea minimă de comandă pentru șosete complet personalizate este de 10 perechi. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la INFO@SOSETELE.RO.

PERNE PERSONALIZATE

 • Ce dimensiune are perna?

  Dimensiunea maximă a pernei este de 35cm x 45cm.

 • Din ce material este confecționată perna?

  Materialul textil este un pluș moale de calitate superioară, fabricat din 100% poliester. Este rezistent la apă și la murdărie.

  Umplutura este realizată din fibre sintetice.

 • Pot spăla perna?

  Absolut! Puteți băga întreaga pernă în mașină de spălat la 40°C și o puteți usca la aer. Nu o călcați.

COMENZI EN-GROS

 • Pot să comand șosete cu logo-ul companiei mele?

  Absolut! Trimiteți-ne un e-mail cu dorințele dumneavoastră la INFO@SOSETELE.RO și ne vom asigura că vă vom face cea mai bună ofertă posibilă.

 • Pot să comand șosete pentru revânzare?

  Sigur că poți! Trimiteți-ne un e-mail detaliat cu dorințele dumneavoastră la INFO@SOSETELE.RO și ne vom asigura că vă vom răspunde cât mai curând posibil.