Despre noi

Despre noi

Bună, suntem Tim și Marli. Aceasta este o poză cu noi de acum câțiva ani, când am început stumfi.si dintr-o mică cameră de cămin și în curând am crescut-o până la propria unitate de producție. În fiecare an creăm o mulțime de locuri de muncă și donăm mii de șosete colorate și distractive familiilor nevoiașe. Vă mulțumim tuturor că ne susțineți în această călătorie ❤️.

Pe sosetele.ro oferim peste 50+ modele de șosete, perne și tricouri personalizate. Prin imprimarea în propria producție controlăm costurile, calitatea, timpii de producție și vă oferim doar lucruri de calitate. Suntem siguri că veți putea găsi cadoul personalizat ideal pentru orice ocazie și pentru orice persoană.

Mii de clienți se întorc mereu la noi datorită calității produselor, selecției mari de modele, producției extrem de rapide și serviciului clienți de top. Mai multe despre clienții fericiți aici.

Ce facem?

Confecționăm șosete, perne și tricouri personalizate cu o fotografie de a ta, a animalului tău de companie sau a prietenului tău. Garantat produsele noastre vor aduce bucurie atât vouă cât și celor dragi.

Cum facem?

După ce plasați comanda și încărcați fotografia, o echipă de designeri pricepuți vor decupa fotografia pentru a include doar fața subiectului și o vor trimite la echipa de producție internă, unde va fi imprimată pe produsul ales.

Ce ne face speciali?

Cu propria noastră producție, am eliminat intermediarii. Asta înseamnă o calitate mai bună, prețuri mai bune și timp de producție mai rapid.